Temptation Island Cherish

Deze geruchten werden als snel ontkracht, maar nu is er een nieuwe dame in het spel. Nick is namelijk gespot met niemand.

In februari komt er een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ op de buis. Wie nu al ongeduldig is om de nieuwste afleveringen.

Stel je eens voor hoe blij verrast ik was toen bleek dat deze twee dingen gecombineerd zijn.

Ken je de Limburgse verleider.

De meest beruchte Temptation Island-deelnemer van de jongste jaren heeft een nieuw lief. Tim Wauters (32) – Timtation voor de.

Rodanya Kelsey, de Nederlandse die met haar ex-vriend Morgan meedeed aan de jongste editie van Temptation island, is bevallen.

Freddie Mercury Tribute

Yasmine Pierards, die in 2018 als verleidster meedeed aan ‘Temptation Island’, heeft op Instagram uitgehaald naar haar online.

Temptation Island-ster Daniëlle Koppers is helemaal klaar met alle kritiek op haar relatie met Love Island-Daniël. Daarom mengt ze zich nu in de ‘ruzie’ die is ontstaan tussen hem en andere Love.

Ajax Feyenoord Live Tv

“Ik ben zo blij dat je in m’n leven bent gekomen" Tim is misschien wel een van de meest spraakmakende kandidaten van.

What Is Youtube

Het eerste kindje van Rodanya en Morgan van Temptation Island is geboren. De girl deelde een superschattige foto van zijn.

De prachtige Rodanya Kelsey kennen we allemaal van haar deelname aan Temptation Island. Daar deed ze aan mee met haar.

6 gênante vragen aan 'Temptation' CherishKlaar voor de fight van het jaar? Het Nederlandse programma ‘Boxing Influencers’ heeft Henny Seroeyen uit ‘De Buurtpolitie’.

Opmerkelijke videoboodschap van Joshua Feytons, de verleider die meedeed aan ‘Temptation Island’ en ‘Ex On The Beach: Double.

Showbizz Rosanna Voorwald heeft een opvallend nieuw inkomen: ze verkoopt gedragen slipjes aan haar Instagramvolgers voor.

Twee weken geleden raakte Temptation Island-verleider Joshua betrokken bij een heftig auto-ongeluk. In het Belgische Stekene.